Buletin informativ 06.12.2019

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ieşeni pentru gestionarea integrată a situaţiilor de urgenţă determinate de producerea unui incendiu la fondul forestier
Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ieşeni pentru gestionarea integrată a situaţiilor de urgenţă determinate de producerea unui incendiu la fondul forestier

INTERVENŢIILE POMPIERILOR IEŞENI  ULTIMELE 24 ORE

În perioada 05.12.2019, ora 08.00 – 06.12.2019, ora 08.00, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iaşi au intervenit la următoarele misiuni:

Intervenţii pentru stingerea incendiilor

  • În data de 05.12.2019, ora 21:49, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Cristești, comuna Cristești, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. Au ars acoperișul din lemn cu învelitoare din carton bitumat, cu azbest și tablă pe o suprafață de aproximativ 90 metri pătraţi, ferestre, uși din lemn, textile diverse şi mobilier divers. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

Alte intervenţii / misiuni

  • În data de 05.12.2019, ora 12:09, Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi a intervenit în municipiul Iași, strada Codrescu, pentru deblocarea ușii unui apartament.
  • În data de 05.12.2019, ora 17:04, Detaşamentul 2 de Pompieri Iaşi a intervenit în localitatea Bârnova, Șoseaua Bârnova, judeţul Iași, pentru deblocarea ușii unei locuinţe proprietate. Proprietara a fost găsită căzută în dormitor, conștientă, ulterior a fost transportată la spital de către echipajul de prim ajutor calificat.

Recunoaşteri la obiective din zona de competenţă

  • În data de 05.12.2019, echipaje din cadrul inspectoratului au executat 3 activități de recunoaștere în teren la unităţile administrativ teritoriale Golăieşti, Ţuţora, Ungheni, de pe raza judeţului Iaşi.

Intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență, prim ajutor calificat

  • Echipajele SMURD au intervenit la 28 decazuri medicale.

     Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

You may also like...

Sari la conținut