INTERVENȚIILE POMPIERILOR IEŞENI DIN ULTIMELE 24 DE ORE

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iași au intervenit la următoarele misiuni:

Incendii

  • În jurul orei 13:37echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași au intervenit municipiul Iași, strada Mitropolit Varlaam, pentru stingerea unui incendiu de vegetație și deșeuri menajere pe o porțiune de 50 de metri pătrați de teren viran. Au ars aproximativ 200 kg de deșeuri vegetale și menajere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost acțiunea unei persoane iresponsabile.

Intervenţii /misiuni

  • Având în vedere evoluția cazurilor de îmbolnăvire a populației cu virusul SARS-CoV-2, echipaje de intervenție din cadrul inspectoratului au executat 23 de misiuni de informare preventivă în județul Iași, ce au constat în difuzarea măsurilor ce trebuiesc respectate de către populație.
  • La ora 14:43, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Vasile Lupu, pentru asigurarea măsurilor specifice la degajarea unor elemente de tencuială de la nivelul 8 al unui bloc, cu pericol de cădere pe trotuar.
  • Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, pentru transportul a două persoane supraponderale 

Intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență, prim ajutor calificat

  • Echipajele SMURD au intervenit la 37 de cazuri medicale.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

You may also like...

Sari la conținut