INTERVENȚIILE POMPIERILOR IEŞENI DIN ULTIMELE 24 ORE

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Sturdza” al Județului Iași au intervenit la următoarele misiuni:

Incendii

  • Începând cu ora 10:17, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a acționat în municipiul Iași, Șoseaua Iași – Tomești, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.
  • Începând cu ora 17:55, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a acționat în localitatea Cucuteni, comuna Lețcani, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință. Au ars alimentele aflate la gătit și s-au degradat aparatul de gătit, o butelie, o hotă și zugrăveala bucătăriei pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost aparatul de gătit lăsat nesupravegheat.
  • Începând cu ora 20:55, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Cicoarei, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați și aproximativ 300 de kg de deșeuri menajere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Intervenţii /misiuni

  • Având în vedere evoluția cazurilor de îmbolnăvire a populației cu virusul SARS-CoV-2, echipaje de intervenție din cadrul inspectoratului au executat 26 de misiuni de informare preventivă în județul Iași, ce au constat în difuzarea măsurilor ce trebuiesc respectate de către populație.
  • La ora 09:30, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Carpați, pentru transportul unei persoane supraponderale.
  • La ora 13:21, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Drobeta, pentru transportul unei persoane supraponderale.
  • La ora 14:11, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a acționat în municipiul Iași, Bulevardul Poitiers, pentru evacuarea unei persoane rămase blocată în lift.

Intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență, prim ajutor calificat

  • Echipajele SMURD au intervenit la 49 de cazuri medicale.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

You may also like...

Sari la conținut