INTERVENȚIILE POMPIERILOR IEŞENI DIN ULTIMELE 24 ORE

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Sturdza” al Județului Iași au intervenit la următoarele misiuni:

Incendii

  • La ora 07:50, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a acționat în municipiul Iași, strada. Stejar, pentru stingerea unui incendiu produs la un transformator electric. A ars izolația cablurilor electrice pe o lungime de aproximativ 7 metri liniari și s-a degradat celula cuprinsă de incendiu. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost de la un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice ori fizice.

Intervenții /misiuni

  • La ora 17:25, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, aleea Tudor Neculai, pentru deblocarea ușii unui apartament.
  • Având în vedere evoluția cazurilor de îmbolnăvire a populației cu virusul SARS-CoV-2, echipaje de intervenție din cadrul inspectoratului au executat 15 misiuni de informare preventivă în județul Iași, ce au constat în difuzarea măsurilor ce trebuiesc respectate de către populație.
  • Un echipaj de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a asigurat măsurile de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență pe timpul concursului “Cel mai bun fasonator” desfășurat la Cabana Poieni, satul Poieni, comuna Schitu Duca, județul Iași.
  • Un echipaj de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos a asigurat măsurile de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență pe timpul evenimentului “Turul Ciclist al Orașului Târgu Frumos”.
  • Echipajul C.B.R.Ne din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a executat misiunea de decontaminare a autospecialelor, echipamentelor specifice și al personalului echipajului din cadrul ISU ,,Bucovinaˮ al județului Suceava.

Intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență, prim ajutor calificat

  • Echipajele SMURD au intervenit la 35 de cazuri medicale.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

You may also like...

Sari la conținut