INTERVENȚIILE POMPIERILOR IEŞENI DIN ULTIMELE 24 ORE

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iași au intervenit la următoarele misiuni:

Incendii

  • În data de 23.06.2021, ora 08:34, echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Pașcani, pentru stingerea unui incendiu produs la un punct de transformare. În urma incendiului au ars 2 metri liniari de izolație cablu și două separatoare de bare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.
  • În data de 23.06.2021, ora 17:23, un echipaj de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Trei Fântâni, pentru stingerea unui incendiu produs la diverse deșeuri. În urma incendiului au ars aproximativ 1500 kg de deșeuri. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost acțiunea unor persoane iresponsabile.
  • În data de 24.06.2021, ora 05:12, un echipaj de intervenție din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Sucidava, pentru stingerea unui incendiu produs la un tomberon de deșeuri. În urma incendiului au ars aproximativ 50 kg de deșeuri menajere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul.

Alte intervenţii/misiuni

  • Având în vedere evoluția cazurilor de îmbolnăvire a populației cu virusul SARS-CoV-2, echipaje de intervenție din cadrul inspectoratului au executat 25 de misiuni de informare preventivă în județul Iași, ce au constat în difuzarea măsurilor ce trebuiesc respectate de către populație.
  • În data de 23.06.2021, ora 12:51, un echipaj de intervenție din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Lețcani, pe DE 58, județul Iași, pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier fără victime încarcerate.
  • În data de 23.06.2021, în intervalul 17:45 – 23:45, un echipaj de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a asigurat măsurile specifice pe timpul desfășurării festivalului Rocanotheerworld 2020, în municipiul Iași.

Intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență, prim ajutor calificat

  • Echipajele SMURD au intervenit la 27 de cazuri medicale.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

You may also like...

Sari la conținut