INTERVENȚIILE POMPIERILOR IEŞENI DIN ULTIMELE 48 DE ORE

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Sturdza” al Județului Iași au intervenit la următoarele misiuni:

Incendii

  • În data de 26.08.2021, ora 11:33, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a acționat în municipiul Iași, strada Aurel Vlaicu, pentru stingerea unui incendiu produs la o conductă de gaz. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost de la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice ori fizice.

Intervenții /misiuni

  • Având în vedere evoluția cazurilor de îmbolnăvire a populației cu virusul SARS-CoV-2, echipaje de intervenție din cadrul inspectoratului au executat 39 de misiuni de informare preventivă în județul Iași, ce au constat în difuzarea măsurilor ce trebuiesc respectate de către populație.
  • Echipaje de intervenție din cadrul inspectoratului au acționat pentru transportul persoanelor supraponderale.
  • În data de 25.08.2021, ora 21:10, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, Aleea Rozelor, pentru degajarea unui arbore căzut peste 4 autoturisme parcate.
  • În data de 26.08.2021, ora 06:20, Secția de Pompieri Pașcani a acționat în municipiul Pașcani, strada Moldovei, pentru degajarea unui stâlp de telefonie căzut pe carosabil.
  • În data de 26.08.2021, ora 15:07, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Egalității, la solicitarea I.P.J. Iași, pentru deblocarea ușii de acces în apartament. După asigurarea accesului în apartament nu au fost găsite persoane în interior.
  • În data de 26.08.2021, ora 17:40, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Vitejilor, pentru degajarea unei pisici care a căzut de la etaj și s-a urcat într-un copac.

Intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență, prim ajutor calificat

  • Echipajele SMURD au intervenit la 57 de cazuri medicale.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

You may also like...

Sari la conținut