INTERVENŢIILE POMPIERILOR IEŞENI ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iaşi au intervenit la următoarele misiuni:

Intervenţii pentru stingerea incendiilor

  • În data de 01.04.2021, ora 12:07, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, șoseaua Bucium, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ un hectar. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.
  • În data de 01.04.2021, ora 16:04, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în comuna Valea Seacă, localitatea Conțești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 2,5 hectare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Intervenţii/misiuni

  • În data de 01.04.2021echipaje din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași a intervenit pentru transport persoană supraponderală, cu afecțiuni medicale, de la domiciliul acesteia, la Spitalul Clinic Județean de Urgență ,,Sfântul Spiridon” Iași.
  • În data de 01.04.2021, două echipaje din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Iași au executat, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Iași, 2 misiuni pentru prelevarea de probe biologice la domiciliul pacienților suspecți de infectare cu SARS-CoV-2.
  • Având în vedere evoluția  cazurilor de îmbolnăvire a populației cu virusul SARS-CoV-2, în data de 01.04.2021echipaje de intervenție din cadrul inspectoratului au executat 30 de misiuni de informare preventivă în județul Iași, care au constat în difuzarea măsurilor ce trebuiesc respectate de către populație.
  • În data de 01.04.2021, echipajele ATPVM din cadrul Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Iași a desfășurat 4 misiuni de transport persoane confirmate COVID-19 către unități spitalicești.
  • În data de 01.04.2021, echipajul C.B.R.Ne din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a executat 5 misiuni de decontaminare ale autospecialelor și echipamentelor specifice. 

Intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență, prim ajutor calificat

  • Echipajele SMURD au intervenit la 33 de cazuri medicale.

You may also like...

Sari la conținut