INTERVENȚIILE POMPIERILOR IEŞENI IN ULTIMELE 24 DE ORE

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iaşi au intervenit la următoarele misiuni:

Intervenţii pentru stingerea incendiilor 

  • În data de 19.05.2021, ora 17:53, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, Calea Chișinăului‚ pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism. În urma incendiului au ars elementele combustibile din componența compartimentului motor și s-au degradat 2 anvelope. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice ori fizice.

Alte intervenţii/misiuni

  • Având în vedere evoluția  cazurilor de îmbolnăvire a populației cu virusul SARS-CoV-2, echipaje de intervenție din cadrul inspectoratului au executat 31 de misiuni de informare preventivă în județul Iași, ce au constat în difuzarea măsurilor ce trebuiesc respectate de către populație.
  • În data de 19.05.2021, ora 07:45, Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în orașul Târgu Frumos, strada Cuza Vodă, pentru asigurarea măsurilor specifice la o scurgere de gaz din branșamentul unei instalații de utilizare a gazului natural.
  • În data de 19.04.2021, ora 23:25, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, pentru deblocarea ușii unui apartament. S-a realizat accesul în apartament prin escaladarea geamului de la balcon, cu ajutorul scării culisabile. În interior, se afla proprietarul, care dormea și nu necesita îngrijiri medicale.

Intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență, prim ajutor calificat

  • Echipajele SMURD au intervenit la 30 de cazuri medicale.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

You may also like...

Sari la conținut