INTERVENŢIILE POMPIERILOR IEŞENI ÎN ULTIMELE 24 ORE

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iaşi au intervenit la următoarele misiuni.

Intervenţii/misiuni

  • În data de 06.01.2021, ora 07:49, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în satul Dancu, comuna Hoboca, strada Daliei, jude;ul Iași unde a fost sesizată o degajare de fum dintr-un apartament. La ajungerea echipajelor de intervenție la locul solicitării s-a constatat că alimentarea cu gaz a fost oprită de vecini. După pătrunderea în apartament a fost identificat proprietarul care dormea cu preparatele de mâncare pe aragazul în stare de functionare.
  • Având în vedere evoluția  cazurilor de îmbolnăvire a populației cu virusul  SARS-CoV-2, în data de 06.01.2021, echipaje din cadrul inspectoratului au executat 18 de misiuni de informare preventivă în județul Iași, ce au constat în difuzarea măsurilor ce trebuiesc respectate de către populație.
  • În data de 06.01.2021, echipaje din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Iași au executat, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Iași, două misiuni pentru prelevarea de probe biologice a suspecților de infectare cu SARS-CoV-2.
  • În data de 06.01.2021, echipaje din cadrul inspectoratului au executat 8 misiuni de recunoaștere laobiective din zona de competență.
  • În data de 06.01.2021, echipajul A.T.P.V.M. din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași a executat două misiuni de transport pacienți confirmați cu COVID-19, către unități spitalicești din municipiul Iași.
  • În data de 06.01.2021, echipajul C.B.R.Ne din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iașia executat trei misiuni de decontaminare al autospecialelor, echipamentelor specifice și a personalului echipajelor inspectoratului.

Intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență, prim ajutor calificat

  • Echipajele SMURD au intervenit la 32 de cazuri medicale.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

You may also like...

Sari la conținut