INTERVENȚIILE POMPIERILOR IEŞENI ULTIMELE 24 ORE

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iași au intervenit la următoarele misiuni:

Intervenţii

  • Având în vedere evoluția cazurilor de îmbolnăvire a populației cu virusul SARS-CoV-2, echipaje de intervenție din cadrul inspectoratului au executat 21 de misiuni de informare preventivă în județul Iași, ce au constat în difuzarea măsurilor ce trebuiesc respectate de către populație.
  • La ora 10:45, Detașamentul 1 de Pompieri Iași au intervenit în municipiul Iași, Șoseaua Națională, pentru deblocarea ușii unui apartament. După realizarea accesului în locuință, proprietara în vârstă de aproximativ 52 de ani a fost găsită decedată.
  • La ora 10:50, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, Șoseaua Hlincea, pentru transportul unei persoane supraponderale.
  • La ora 16:29,echipaje din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos și un echipaj ”tip C” de la Serviciul Județean de Ambulanță Iași au intervenit în localitatea Belcești comuna Belcești, pentru căutarea unui copil în vârstă de 15 ani, înecat în lacul Cicadaia. Acesta a fost găsit și nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de către personalul medical sosit la locul intervenției. 
  • Începând cu ora 16:50,echipaje din cadrul Detașamentul 1 și 2 de Pompieri Iași au intervenit la solicitarea Inspectoratului de Poliție al Județului Iași, pe raza comunei Dagâța, județul Iași, pentru căutarea unei fetițe, în vârstă de 8 ani, plecată de la domiciliu.
  • La ora 19:45,echipaje din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit pentru salvarea unei bovine dintr-un pârâu, pe raza localității Hărmăneasa, comuna Heleșteni, județul Iași.  
  • La ora 23:29, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Vasile Lupu, pentru transportul unei persoane supraponderale.
  • La ora 01:00, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în municipiul Iași, strada Ciurchi, pentru transportul unei persoane supraponderale.

Intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență, prim ajutor calificat

  • Echipajele SMURD au intervenit la 36 de cazuri medicale.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

You may also like...

Sari la conținut