Iaşul va găzdui etapa naţională a concursurilor serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din România

Concursuri-SVSU-SPSU
Etapa naţională a concursurilor serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

În zilele de 11 şi 12 august 2015, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi, cu sprijinul Consiliului Judeţean Iaşi, organizează etapa naţională a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, la care vor participa cele mai bune 8 echipaje de pompieri voluntari de la localităţi, respectiv de la 8 operatori economici din ţară.

Concursuri-SVSU-SPSU
Etapa naţională a concursurilor serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din România

Astfel, pentru câştigarea titlului de campioni naţionali ai pompierilor voluntari se vor întrece echipajele localităţilor: Brodina (Suceava), Căzăneşti (Ialomiţa), Vedea (Giurgiu), Bîcleş (Mehedinţi), Iernut (Mureş), Bârsău (Satu Mare), Lespezi şi Cotnari (Iaşi).

Membrii serviciilor voluntare şi private vor arăta, pe parcursul a trei probe practice – „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4 x 100 m”, „Dispozitivul de intervenţie”, că au deprinderile necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

Ieşenii sunt invitaţi în zilele de 11 şi 12 august (marţi şi miercuri), începând cu orele 08:00, pe Stadionul “Emil Alexandrescu”, pentru a-i susţine pe reprezentanţii judeţului Iaşi: Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Lespezi, respectiv Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al societăţii Veolia Energie Iaşi.

Amintim rezultatele deosebite obţinute în anul 2014 de către Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Lespezi, clasat pe locul I la etapa naţională a acestui concurs.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi urează mult succes echipajelor participante şi aşteaptă cu interes ca cei mai buni să câştige.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

You may also like...

Sari la conținut