Motivați pentru a învinge

Motivați pentru a învinge

După trei zile pline de încordare, tensiune și emoții, pompierii ieșeni au demonstrat la această ediție a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă că merită să fie campionii României. Timpii obținuți au poziționat lotul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “M.Gr.Sturdza” al județului Iași pe prima treaptă a podiumului.

Stadionul din „Emil Alexandrescu” a fost scena bătăliei finale în urma căreia echipa reprezentativă a I.S.U.J. Iași a reușit să se distanțeze în clasamentul general la mai puțin de o secundă în fața ocupantei locului II, lotul I.S.U.J. Călărași.

Motivaţi pentru a învinge, pompierii ieșeni au aplicat cea mai bună strategie ce i-a dus la victorie. Îndârjirea cu care a luptat echipa I.S.U.J. Iași le-a adus un binemeritat loc I. Timpul total realizat de echipa ​​Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “M.Gr.Sturdza” al judeţului Iași a fost 299,36 de secunde.

Pe locul II s-a clasat echipa I.S.U.J. Călărași cu un timp total de 299,86 secunde, locul al III-lea fiind ocupat de echipa I.S.U.J. Bacău , cu un timp total de 300, 62 secunde.

Echipa I.S.U.J. Iași a câștigat pentru prima dată Cupa transmisibilă „Căpitan Pavel Zăgănescu” și titlul de Campioni ai României.

Clasamentul general la finalul ediţiei 2016 a Concursului Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă se prezintă astfel:

Locul I – I.S.U.J. Iași – 299,36 secunde;
Locul II – I.S.U.J. Călăraşi – 299,86 secunde;
Locul III – I.S.U.J. Bacău – 300,62 secunde;
Locul IV – I.S.U.J. Sibiu – 304,06 secunde;
Locul V – I.S.U.J. Suceava – 307,69 secunde;
Locul VI – ISU București Ilfov– 310,43 secunde;
Locul VII – I.S.U.J. Bihor – 322,24 secunde;
Locul VIII – I.S.U.J. Botoșani – 324,28 secunde;
Locul IX – I.S.U.J. Ialomița – 328,71 secunde;
Locul X – I.S.U.J. Mehedinți – 332,24 secunde;
Locul XI – I.S.U.J. Alba – 339,41 secunde;
Locul XII – I.S.U.J. Neamt – 345,20 secunde.

Felicitări și mulțumiri pentru fair-play -ul demonstrat pe parcursul concursului și succes în activitatea de zi cu zi!

You may also like...

Sari la conținut