Salvatorii ieșeni salvează vieți donând sânge

Zeci de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi, în semn de solidaritate față de semenii noștri aflați în suferință, s-au alăturat I.G.S.U. în campania ”SALVATORII DONEAZĂ PENTRU VIAȚĂ” organizată în contextul ZILEI POMPIERILOR DIN ROMANIA, campaniederulată împreună cu Institutul Național de Hematologie Transfuzională.

La nivelul județului Iași, acțiunea se derulează în perioada 07 – 11 septembrie 2020 și se realizează cu sprijinul Centrului Zonal de Transfuzii Sanguine Iași.

Obişnuiţi să salveze vieţi în situaţii de urgenţă, pompierii ieşeni au găsit încă o modalitate ca să-şi ajute semenii, prin donare de sânge, acțiune începută din data de 20 august, unde nevoia de sânge era necesară celor apropiați, atât de necesară șansei la viață.

De multe ori în viaţă întâlnim situaţii dificile, care necesită pentru a fi rezolvate anumite calităţi din partea celor implicaţi: curaj, profesionalism, seriozitate, viteză de reacţie, spirit de echipă. Alteori însă, suntem puşi în faţa unor cazuri când trebuie să dovedim doar umanitate, empatie, solidaritate faţă de oameni ce au nevoie disperată de ajutor. Ceea ce pentru noi reprezintă doar un minim de efort, pentru cei aflaţi în suferinţă înseamnă totul, motivația profesională oferită de viețile salvate zi de zi reprezintă pentru noi o ”medalie”, este momentul să dovedim, și de această dată, solidaritate față de cei care sunt în suferință și au nevoie de ajutorul nostru.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

You may also like...

Accessibility