Săptămâna Protecției Civile, 25 februarie – 4 martie
Caravana SMURD „Fii pregătit!” vine la Iași

Print Friendly, PDF & Email

Caravana SMURD „Fii pregătit!”, în cadrul căreia paramedicii SMURD și instructorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Mihail Sturdza” al județului Iași, vor ține cursuri de prim ajutor și prevenție în situații de urgență la care cetățenii pot participa în mod gratuit, va fi prezentă în municipiul Iași, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, pe data de 3 martie a.c., între orele 09:00 – 18:00.

Caravana SMURD „Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, lansat în anul 2017 și operat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Proiectul este susţinut financiar și logistic de Fundaţia pentru SMURD, cu sprijinul Fundației Vodafone România. Caravana SMURD constă într-un centru mobil de pregătire a populației și a personalului de intervenție dotat cu o sală de școlarizare, având o capacitate de 40 de locuri, și un laborator de examinare pentru personalul calificat, precum și cu echipamente medicale și de prim ajutor, inclusiv manechine de resuscitare și simulatoare menite să asigure instruirea cât mai eficientă a cursanților în tehnicile de acordare a primului ajutor.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro

„Descarcă și tu noua APLICAȚIE DSU!” Aplicația DSU este disponibilă atât pe telefoanele cu sistem de operare APPLE, cât și Android și poate fi descărcată gratuit, după cum urmează:

Materiale de informare preventivă pot fi descărcate de pe linkul: https://isujis.ro/prevenire/informare-preventiva/materiale-de-informare-preventiva/

Mai multe informații aici:
www.FundatiapentruSMURD.ro
www.Fiipregatit.ro

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

You may also like...

Sari la conținut