Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență finaliste

Concursuri-SVSU-SPSU
Etapa naţională a concursurilor serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

SVSU Vedea

SVSU Vedea

SVSU Vedea

Locație:

– comuna Vedea, jud.Giurgiu

Înființat în:

anul 1954

Palmares

  • Câștigători ai etapei județene – 32 de ediții;
  • Locul II – 4 ediții;
  • Câștigători ai etapei interjudețene – 1 ediție (Târgoviște 2015);
  • Locul II – 17 ediții;
  • Locul III – 11 ediții;
  • Locul IV – 2 ediții.

SVSU Căzănești

SVSU Căzănești

SVSU Căzănești

Locație:

oraș Căzănești, jud. Ialomița

Palmares

  • In anul 2010 – Locul I la faza judeteana
    – Locul IV la faza interjudeteana
  • In anul 2011 –  Locul I la faza judeteana
    – Locul I la faza interjudeteana
    – Locul VI la faza nationala de la Targu Secuiesc
  • In anul 2013 –  Locul I la faza judeteana
    – Locul I la faza interjudeteana
    – Locul VII la faza nationala de la Piatra Neamt
  • in anul 2014  – Locul I la faza judeteana
    – Locul II la faza interjudeteana

SVSU Cotnari

SVSU Cotnari

SVSU Cotnari

Locație:

comuna Cotnari, jud. Iași

Palmares

  • etapa județeană a concursurilor SVSU – 2013 – cupa Fair Play
  • etapa județeană a concursurilor SVSU – 2014 – cupa cu locul 2
  • etapa județeană a concursurilor SVSU – 2015 – cupa cu locul 1

SVSU Lespezi

SVSU Lespezi

Locație:

comuna Lespezi, jud. Iași

Înființat în:

anul 2005

Dotare:

  • 1 AUTOSPECIALA APCAT 19215 DFA
  • 2 MOTOPOMPE EVACUARE APA HONDA

Palmares

2011
LOCUL -I- FAZA JUDETEANA IASI
LOCUL -II-FAZA INTERJUDETEANA TG.OCNA

2012
LOCUL –I- FAZA JUDETEANA IASI
LOCUL – I-FAZA INTERJUDETEANA TG.NEAMT
LOCUL II-FAZA NATIONALA SUCEAVA

2013
LOCUL –I-FAZA JUDETEANA IASI
LOCUL –I-FAZA INTERJUDETEANA IASI
LOCUL –II- FAZA NATIONALA PIATRA NEAMT

2014
LOCUL –I- FAZA JUDETEANA IASI
LOCUL –I-FAZA INTERJUDETEANA VASLUI
LOCUL –I- FAZA NATIONALA RAMNICU VALCEA

SVSU Bîcleș

SVSU Bîcleș

SVSU Bîcleș

Locație:

comuna Bîcleș, jud. Mehedinți

Palmares

Etapa interjudețeană:  

2013 – Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți – locul I;
2014 – Slatina, județul Olt, locul al I;
2015 – Baia de Fier, județul Gorj, locul I;

Etapa națională:  

2013 – Piatra Neamt, județul Neamț, locul al VIII-lea.
2014 – Râmnicu Vâlcea, județul Vîlcea, locul al VIII-lea;

SVSU Iernut

SVSU Iernut

SVSU Iernut

Locație:

orașul Iernut, jud. Mureș

Înființat în:

anul 1911

Dotare:

  • 1 APCT – SR 8135 – fabricat 1978
  • 1 DAF 2300 T – fabricat 1992
  • 1 ARO 246 (APIC )- fabricat 1996
  • 1 Grup electrogen – 5 KW
  • 2 Echipament de descarcerare – HOLMATRO
  • 1 Motopompă ZIEGLER – 3600 l/ min
  • 1 Motopompă HONDA – 1000 l/ min
  • 6 Aparate de respirat cu aer comprimat Drager
  • 1 Motofierastrau

Palmares

FAZA JUDEŢEANĂ de 10 ori loc I
locul I = 1999 ;2003 ;2006 ;2007 ;2008 ;2009 ; 2011 ; 2012 ; 2013,2015

FAZA INTERJUDEŢEANĂ 2 loc I ; 2 loc II ; 1 Loc III ; 3 loc IV
1999 -locul IV Braşov jud. Braşov
2003 -locul II Sibiu jud. Sibiu
2006 -locul V Sf.Gheorghe jud. Covasna
2007 -locul II Odorheiul Secuiesc jud . Harghita
2008 -locul I Sibiu jud. Sibiu
2009 -locul I Fagaraş jud. Braşov
2011 -locul IV Reghin jud. Mureş
2012 -locul IV Sf.Gheorghe jud. Covasna
2013 -locul III Odorheiul Secuiesc jud. Harghita
2015 –locul I Fagaras jud. Brasov

FAZA NAŢIONALĂ = DOUA PARTICIPARI = 1 loc III
2008 – LOCUL IX -Gherla Jud. Cluj
2009 -LOCUL III -Odorheiul Secuiesc jud. Harghita

SVSU Bârsău

SVSU Bârsău

SVSU Bârsău

Locație:

comuna Bârsău, jud. Satu Mare

Înființat în:

anul 2000

Dotare:

  • MERCEDES BENZ TLF 8

Palmares

2011
Etapa judeteana: LOC I
Etapa interjudeteana: LOC V

2012
Etapa judeteana: LOC II

2013
Etapa judeteana: LOC I
Etapa interjudeteana: LOC II

2014
Etapa judeteana: LOC I
Etapa interjudeteana: LOC III

2015
Etapa judeteana: LOC I
Etapa interjudeteana: LOC I

SVSU Brodina

SVSU Brodina

SVSU Brodina

Locație:

comuna Brodina, jud. Suceava

Dotare:

  • 1 autospecială MAGIRUS
  • 1 motopompă HONDA

Palmares

Orşova 2000 – loc 3
Suceava 2001 – loc 1
Turnu Măgurele 2002 – loc 2
Târgu Jiu 2003 – loc 4
Oneşti 2005 – loc 4
Odorheiu Secuiesc 2009 – loc 9
Timişoara 2010 – loc 2
Târgu Secuiesc 2011 – loc 1
Suceava 2012 – loc 1
Piatra Neamţ 2013 – loc 5

* Pentru simplitate, datele/imaginile despre Serviciile Voluntare cuprinse în această pagină sunt cele solicitate/primite înaintea competiției.

Accessibility