Concursul „Cu viața mea, apăr viața”

„Cu viaţa mea apăr viaţa” nu mai este un concurs care să se adreseze doar elevilor din școlile de masă. Cu sprijinul salvatorilor ieșeni acest concurs s-a desfășurat și în Școala Specială „C.Păunescu” din Iași și s-a bucurat de o prezență neașteptată.

Pe 8 iunie 2016 s-a organizat și desfășurat cea de a doua ediție a acestui concurs și cu încântare am constatat evoluția participanților. Ne-au arătat și ne dorim să transmitem tuturor că acești copii sunt speciali, dar nu pentru că natura i-a lăsat așa, ci pentru că dau dovadă de spirit de solidaritate şi implicare, că a fi o echipă e unul din țelurile lor, că a ajuta pe cei de alături constituie un scop în viață. În câteva ore petrecute în mijlocul lor îți amintești, dacă cumva ai uitat, că în viață nu sunt importante lucrurile materiale ci acest mod de a trăi în armonie cu tot ce te înconjoară, de a te bucura de lucrurile simple și de a ajuta ori de câte ori e nevoie.

„Cu viaţa mea apăr viaţa” pentru ei nu e doar o activitate extraşcolară, este felul lor de a arăta că pot și că vor să fie salvatori.

ORDIN Nr. 3825 din 3 iunie 2013 privind aprobarea regulamentelor concursurilor naţionale „Prietenii pompierilor” şi „Cu viaţa mea apăr viaţa”

[posts-tag tag=”cu-viata-mea-apar-viata”]

Sari la conținut