Accident rutier produs în localitatea Tomești

Accident rutier Cozmești, 4 aprilie 2021
Accident rutier Cozmești, 4 aprilie 2021
Print Friendly, PDF & Email

Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112, în data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 07:00, despre producerea unui accident rutier în localitatea Tomești. S-au asigurat măsurile specifice la accidentul rutier produs între 2 autoturisme, cu 4 persoane conștiente, neîncarcerate pe DN 28. A intervenit Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor și un echipaj de prim ajutor calificat. Cele 4 persoane au refuzat evaluarea medicală și transportul la spital. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări.

Personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Sturdza” al județului Iași va continua activitățile orientate spre siguranța cetățenilor, cu accent pe prevenirea situațiilor de urgență și gestionarea operativă a evenimentelor care pun în pericol viața semenilor sau bunurile materiale ale acestora.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro

„Descarcă și tu noua APLICAȚIE DSU!” Aplicația DSU este disponibilă atât pe telefoanele cu sistem de operare APPLE, cât și Android și poate fi descărcată gratuit, după cum urmează :

Materiale de informare preventivă pot fi descărcate de pe linkul: https://isujis.ro/prevenire/informare-preventiva/materiale-de-informare-preventiva/

Compartimentul Informare și Relații Publice

You may also like...

Sari la conținut